Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výrazným členem týmu na soustředění finalistek České Miss v Thajsku byla Andrea Košťálová. Stejně jako zástupci Super.cz i reportérka Top Star magazínu přinášela do Čech zážitky desítky finalistek ze země úsměvů.

Většinu času musela být chtě nechtě Andrea v přítomnosti finalistek spoře oděná nebo oblečená přímo v bikinách, práce v exotice si to holt vyžadovala. Ptali jsme se proto pohledné reportérky, jestli se v přítomnosti deseti nejkrásnějších dívek Česka nestyděla. „Já jsem vyrazila na soustředění s děvčaty už počtvrté, a tak to vnímám velmi sportovně. Zatímco holky jsou stále ve stejném věku, tak já stárnu, takže to ani nijak jinak brát nejde,” směje se Košťálová.

Mezi adeptkami na titul Česká Miss 2016 a televizní profesionálkou vládly přátelské vztahy. „Naštěstí nemám potřebu s holkami soutěžit, takhle to nefunguje. Naopak jsem ráda, když jim můžu poradit, jak vyzrát na některá úskalí mediálního světa, nebo jim pomoct s vyjadřováním na kameru,” říká Košťálová.

Andrea nemusela být nervózní, když se s finalistkami potkala v plavkách. Sice nemá postavu modelky, ale mužům se velmi líbí. „Víc jak deset let jsem závodně tancovala. I když už nesoutěžím, tak jsem tanci věrná a udržuje mě ve formě,” říká Andrea, která mimo jiné předcvičuje latinskoamerické tance.

Reklama

Další články

Načítám