Hlavní obsah
Článek

Místo okoukaných herců se na obrazovkách můžeme v novém detektivním seriálu těšit na novou tvář. Patrik Děrgel (35), který bude spolu se Soňou Norisovou řešit VIP vraždy, se sice v pár seriálech mihnul, ale teď dostal opravdu velkou příležitost.

"Natáčení bylo super. Vzhledem k tomu, že Soňa hraje spisovatelku a fabuluje si své příběhy, zatímco moje postava kriminalisty chce jen řešit detektivní práci, vznikají tam docela vtipné situace," řekl nám Patrik o seriálu ze scenáristického pera sester Bártových, který tak trochu připomíná americký Castle na zabití.

Děrgela můžeme kromě obrazovky TV Prima vídat v Národním divadle. "Za čtrnáct dní máme premiéru Manon Lescaut," pochlubil se herec, jenž hrával dva roky v seriálu Ulice a mihnul se například v Sanitce. "Tohle je ale největší role. Když jsem si přečetl scénáře, neváhal jsem. Detektivky mě baví, tohle má i odlehčený humor. Ale hlavně jsem se těšil, že budu běhat po městě s pistolí, to je splněný klukovský sen," smál se Patrik, který miluje například Sherlocka Holmese. Celou sérii sleduje už podruhé.

O tom, že teď bude díky velké roli populárnější, nepřemýšlí. Dámy, které by ovšem jeho vzhled roztomilého medvídka, který láká k pomazlení, přitahoval tak, že by jej chtěly sbalit, mají smůlu. "Mám přítelkyni, už rok. Je také herečka, ale víc bych nerad prozrazoval," řekl Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám