Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako spousta lidí si i Eva Holubová (65) do roku 2016 vytyčila několik cílů, předsevzetí, chcete-li, či závazků, jak říká ona. Hubnutí ani omezení kouření se to však netýká, herečka jde jinou cestou.

„Nový rok už se rozběhnul, bilanci toho mého starého neprozradím, ještě nebyla uzavřená. Nestačila jsem, neboť jsem se vrhla do víru Vánoc nebo si dopřávala odpočinku. A možná už uzavřená ani nebude, kdo by se furt hrabal v minulosti, když přítomnost je tak zábavná nebo aspoň zajímavá, ale hlavně přítomná,“ napsala paní Eva na sociální síti a přidala plány do roku 2016:

„První závazek se týká toho, k čemu letos budu motivovat manžela. Svatý Otec vyhlásil rok milosrdenství, tož budu milosrdná. Nebudu na muže naléhat, pouze se budu snažit, aby pochopil, že je třeba vymalovat ložnici, kuchyň, koupelnu a záchod, dětský pokoje, ze kterých si zřejmě uděláme pracovny, špajz, ve kterém jsou nutné nové police..., práci na zahrádce nemá cenu plánovat, ta si o ni řekne sama," zní první bod, který měl u jejích fanynek mimochodem velmi kladné odezvy.

I manžel hereččino milosrdenství jistě ocení, možná ale o něco víc další dva body. „Mým druhým závazkem je nezapomínat na podvazky ani na Podvazky (fotka vznikla na akci zvané Sjezd Podvazků - pozn.), neboť s nimi jde všechno veseleji. Ani na úsměv, s ním jde zase všechno líp, to jest mým třetím závazkem,“ uvedla herečka. Tak ať se daří je vyplnit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám