Hlavní obsah
Článek

S předáváním výročních cen České filmové a televizní akademie Český lev jsou již desátým rokem neodmyslitelně spojené televizní spoty. V uplynulých ročnících se v nich objevily hvězdy jako Tatiana Vilhelmová (45), Ivana Chýlková (60), Aňa Geislerová (47), Ivan Trojan, Jan Budař (46), Kryštof Hádek (42) či Karel Roden (61).

Letos si minerální vodou ve spotech připijí Lenka Krobotová a Jaroslav Plesl, držitelé Českých lvů za rok 2015. Oba se na natáčení a spolupráci velmi těší. „Spoty mě vždycky bavily, protože byly pokaždé něčím jiné. Doufám, že i ty naše nebudou nudit,“ řekla herečka. Celkem se v televizním vysílání objeví deset spotů, jejichž režie se, stejně jako minulý rok, ujal Karel Janák.

Krobotová a Plesl jsou kolegy v Dejvickém divadle již mnoho let, ale potkali se i při natáčení celovečerních filmů. Jedním z nich je právě Díra u Hanušovic, kterou režíroval otec herečky Miroslav Krobot a jež jim přinesla sošky Českého lva za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli. A koho tipuje herečka na post svého nástupce? „Jednoznačně Lucii Žáčkovou za Kobry a užovky,“ uvedla.

Reklama

Další články

Načítám