Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po loňských úspěších sáhla známá značka opět po osvědčených tvářích. V kolekci na letošní jaro a léto se tak ve spodním prádle Calvin Klein objevují opět Kendall Jenner (28) a Justin Bieber (30). Ženské tváře letos poprvé doplnila ještě zpěvačka FKA Twigs, která je stále ještě známější spíš jako přítelkyně Roberta Pattinsona, a za pány to jsou rappeři Kendrick Lamar a Fetty Wap. Pojďme se ale nyní pokochat postavou jedné z aktuálně nejvytíženějších modelek ze slavného rodinného televizního klanu Kendall.

O nejnovější kampaň se postaral fotograf a filmař Tyrone Lebon, který stojí zároveň i za sloganem ‚I ______ in #mycalvins'. Přičemž volné místo se vždy doplňuje v souvislosti s rázem jednotlivé fotografie, většinou o sloveso, ale například i o jméno.

Tah to byl dozajista skvělý, reklamní fotky se staly natolik populární, že se sociálními sítěmi začaly šířit rychlostí blesku, a o to přece v dnešním světě reklamy jde... Virály nade vše!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám