Hlavní obsah
Článek

Bývala to dcera slavné zpěvačky Cher (65) a pohledná dlouhovlasá dívka hrající na kytaru, ale ve svém těle se necítila vůbec dobře. Právě proto se před dvěma lety rozhodla pro změnu pohlaví. Dnes je snad konečně šťastným a spokojeným mužem. Chaz Bono (42), který se dřív jmenoval Chastity, je už opravdovým mužem, kterému dokonce rostou i vousy.

Zdá se, že změna pohlaví je již opravdu kompletní. Na posledních fotografiích u losangeleské čerpací stanice vypadá Chaz jako pořádný vazoun. Do křehké ženy má v bílém tílku a volných kraťasech hip-hopového stylu opravdu daleko.

Chaz, který je potomkem Cher a hudebního producenta Sonnyho Bona (62), si prý uvědomoval, že je s jeho tělem něco v nepořádku již v útlém mládí. Cítil se jako muž a líbily se mu ženy. Cher se však dlouho nemohla s jeho transsexualitou smířit a dodnes má prý problém jej oslovovat v mužském rodě.

Dvaačtyřicetiletý Bono napsal úspěšnou autobiografii a dokonce o své proměně nechal natočit dokument, jenž byl nominován na tři ceny Emmy. V současnosti žije se svou dlouholetou přítelkyní Jennifer Eliou v Kalifornii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám