Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen mezi běžnými páry, ale také mezi celebritami dochází k vášnivému milostnému vzplanutí, následné svatbě a záhy k hodně rychlému rozvodu. Na nejkratší manželství českého šoubyznysu by asi nejraději zapomněl například oblíbený moderátor Libor Bouček (43).

Ten se před deseti lety oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (39). Coby zamilovaný blázen si myslel, že to bude navěky, ale opak byl pravdou. Idylka skončila po pěti měsících, když Libor zjistil, že mu jeho milá zahýbá. Není divu, že následoval hodně rychlý rozvod.

Půl roku po svatbě se rozváděli i zpěvák Richard Krajčo (46) a zpěvačka Iva Frühlingová. V létě roku 2005 se po krátké známosti vzali, ale krátce po veselce už se objevily první mráčky. Ivě prý vadila zpěvákova značná pracovní vytíženost.

To zpěvák Daniel Hůlka (55) a tanečnice Libuška spolu byli přeci jen o fous déle. Manželství se jim totiž rozpadlo až po roce. Na to, že se brali po měsíc dlouhém randění, jim to ale moc dlouho opravdu nevydrželo.

Velkým omylem bylo i manželství Lucie Bílé (58) a pozounisty Stanislava Penka, které se rozpadlo taktéž po roce. V tomto případě Penk těžce nesl zpěvaččinu popularitu a velkou pracovní zaneprázdněnost.

Do manželství po hlavě skočil i zpěvák Matěj Ruppert. Po těžkém rozchodu si myslel, že nová láska v podobě slečny Karolíny okamžitě zacelí jeho rány v srdci. Po necelých deseti měsících ale i toto manželství skončilo v troskách.

Reklama

Další články

Načítám