Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejméně pohledný člen ostře sledovaného klanu vylezl z nory, a rázem je o něm slyšet více než o jeho pěti sestrách dohromady. Rob Kardashian (28) se totiž zapletl s druhořadou celebritou Blac Chynou (27), která na společné rodinné večeři nejspíš nikdy nebude vítaným hostem.

Nakynutý Rob měl ze své postavy vždy komplexy, takže se dokonce nezúčastnil ani velkolepé svatby sestry Kim, aby jí nepokazil fotky. Teď ovšem našel zoufalku, které jeho nadváha vůbec nevadí. Blac Chyna, jejíž neforemné pozadí patří k největším bizarnostem amerického šoubyznysu, je přesvědčena o tom, že jde o její životní lásku.

I Rob je prý zamilovaný až po uši a dokonce se vyjádřil v tom smyslu, že by si Chynu rád vzal za manželku a předal jí slavné příjemní, což je pro Kim a její sestry noční můrou. Kardashianky se sice v minulosti s touto podivínkou kamarádily, ale dnes jí nemohou přijít na jméno a nedopustí, aby parazitovala na jejich pracně vybudované značce.

Blac Chyna se totiž na sociální síti navážela do Kylie Jenner (26), která byla nejspíš hlavním důvodem toho, proč ji opustil snoubenec a otec jejího tříletého syna, rapper Tyga. Jak je vidět, pokud chce někdo prorazit v americkém šoubyznysu, musí to vzít přes Kardashianovy.

Nesmělý Rob se svým úlovkem zatím nepochlubil, ale Blac Chyna si novinku nenechala pro sebe a zveřejnila fotku, na níž ji objímá mohutná paže, která podle tetování patří právě jemu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám