Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) vyvrací konec šestiletého vztahu se svojí přítelkyní a manažerkou v jedné osobě Andreou Práznovskou. "Žádný rozchod se nekoná a ani nekonal," napsal populární raper svých fanouškům na sociální síť facebook.

O rozchodu Patrika a Andrey informoval Super.cz minulý týden. Konec velké lásky potvrdila sama Práznovská. "Ano, s Patrikem jsme už pár měsíců od sebe. Super spolu vycházíme, jsem stále jeho manažerka a řeším všechny pracovní záležitosti," řekla Andrea.

Rytmus její slova ale vyvrací. Informace o rozchodu přinesl jako první slovenský deník Nový čas. Stěhování a dělení domu považuje raper za bulvární bláboly. Rozchod se prý rozhodně nekoná.

"Polovina domu není fuč a ani nebude. Naše nemovitosti se rozrůstají. Všechno jsou to jen výmysly škaredé šéfredaktorky deníku, která má nemanželské dítě po orgiích v kanceláři a je nahněvaná na celý svět, protože její soukromý život je absolutně rozbitý," říká drsně Rytmus a dokonce přes svůj facebook posílá vzkaz.

"Ty chudáčku, dej si do život do pořádku a nevylévej si zlosti na druhých," uzavírá raper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám