Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zprávy o tom, že Michal Hrdlička (35) údajně začal randit s bohatou tenistkou Karolínou Plíškovou, překvapily všechny. Nyní se objevila první příležitost zeptat se na to samotného sporťáka Novy. Odpověděl ale tak, že nad tím zůstává rozum stát!

Michal byl hostem internetového pořadu Na baru své domovské stanice a odpovídal na všechny možné otázky. Před vysíláním evidentně přišel totální zákaz na vyslovení jména jeho bývalky Lucie Borhyové (45), protože o ní nepadla ani zmínka.

Hrdlička ale odpovídal třeba na dotaz, jaké ženy se mu líbí.

„Popravdě řečeno nemám žádný prototyp, že bych si řekl, že mám rád blondýnky, nebo tmavovlásky, mladší, starší, vrstevnice… Musí hlavně přeskočit jiskra. Když se to nestane, může ta dívka vypadat jako z plakátu, jako ideál krásy, ale nefunguje chemie. Je třeba si rozumět, umět si popovídat, zasmát se spolu, humor je důležitý,“ vyprávěl chlapík, který se po rozchodu s Borhyovou stal snad veřejným nepřítelem číslo jedna.

Otázka ale padla i na jeho nový údajný vztah. Michal z ní vybruslil vlastně bez odpovědi s tím, že jeho soukromí je jeho věc. Jako by tím spíš ale spekulace potvrzoval.

„Zařekl jsem se. Spekulací o mně a mém soukromí se objevilo tolik, že kdybych na to měl reagovat, nedělal bych nic jiného. Nechci se k tomu prostě vyjadřovat. Cokoliv jsem doteď řekl, obrátilo se to proti mně,“ tvrdí. Takže nepotvrdil, ale ani nevyvrátil nic, což zní víc než zajímavě! Vzhledem k probíhajícím soudům s Lucií Borhyovou se tomu nejde divit, že chce případný nový vztah zatím tajit.

Za největší událost svého života považuje narození dcery Lindy, která v červnu oslaví dva roky.

„Tomu se nic nevyrovná. Má už po mně nebo dědovi sklony k fotbalu. Má talent, už teď ji hrozně baví hrát si s míčem, i kopat do něj. Naši říkají, že jim připomíná mě, když jsem byl v útlém věku. Má zajímavé přešlapovačky, což je na holku nadstandardní výkon,“ dodal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám