Hlavní obsah
Článek

Prominentní dámy jako Demi Moore nebo Madonna již se svými mladšími partnery dávno udělaly z obráceného věkového rozdílu společenskou normu. Tzv. „Cougar fenomén“ si nyní konečně našel cestu i k nám a kvality mladších mužů tak objevuje stále více zralých žen (zvaných také Cougars, čili Pumy).

Pumy nejraději loví své pochoutky online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V digitálním věku je pro Pumy obzvláště snadné najít vhodné muže na pobavení – Stříbrné lvice loví totiž své lahůdky online. Tuto skutečnost potvrzuje i vedoucí internetový portál zaměřený na tzv. „nezávazné schůzky“: TheCasualLounge.cz. Podle zmíněného portálu vyhledává do role svého postelového partnera výrazně mladší muže až polovina uživatelek starších 40 let. U většiny z nich přitom není cílem najít muže na celý život – hledají totiž zejména kombinaci „vztahu na jednu noc“ a „dlouhodobého postelového vztahu“!

Mladé maso chutná stejně nejlépe…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samotné uživatelky portálu jsou také velice spokojené: „Na TheCasualLounge se mohu nezávazně vyřádit s různými, i mnohem mladšími muži a to tak často, jak můj chtíč zavelí!“, pochvaluje si Martina z Brna (46). Tato internetová platforma je přitom pro ženy bezplatná, díky čemu byl v minulém roce na oblíbeném casual portálu zaregistrovaný výrazně vyšší počet dám než pánů. Nezávaznou komunikaci a schůzky si tu v současnosti vychutnává více než 65% ženských uživatelek. Šance na úspěch pro pány je zde tudíž extrémně vysoká ... a díky tomu v konečném důsledku i spokojenost (a uspokojení) sexuchtivého něžného pohlaví!

Další články

Načítám