Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco manželství Brada Pitta a Angeliny Jolie údajně spěje k rozvodu, jiný hollywoodský pár prožívá nejšťastnější období. Emily Blunt (32) a John Krasinski (36) brzy rozšíří svou rodinu, a navíc se oba herci těší stále větší popularitě.

Atraktivní zrzka z komedie Ďábel nosí Pradu se poprvé maminkou stala předloni v únoru, kdy přivedla na svět dcerku jménem Hazel. Ta ještě nestačila oslavit ani své druhé narozeniny, a rodiče počali jejího sourozence, který se narodí v nadcházejících měsících.

Emily Blunt si tak opět odskočí k mateřským povinnostem a před kamerou se nějaký čas neobjeví, což je velká škoda. Loni ji kritici chválili za roli v dramatu Sicario: Nájemný vrah o drsných praktikách mexické mafie, jíž potvrdila, že už vyrostla z romantických komedií. Emily byla naštěstí před těhotenstvím pracovitá, takže se letos objeví ve fantasy filmu Lovec: Zimní válka i hollywoodské adaptaci knižního bestselleru Dívka ve vlaku.

Na vrcholu kariéry je i nastávající tatínek John Krasinski, který kvůli natáčení akčního filmu 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází výrazně zapracoval na svém vzhledu. Po náročném tréninku je z něj jeden z nejpřitažlivějších hollywoodských herců, jímž v době, kdy natáčel sitcom Kancl, rozhodně nebyl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám