Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O plánovaném návratu seriálu Přátelé, který se v únoru objeví na amerických televizních obrazovkách ve dvouhodinovém speciálu, se toho v poslední době napsalo hodně. Všechny hlavní hvězdy se rovněž setkaly v neděli večer v Sunset Towers v Los Angeles, jeden ale chyběl - představitel Chandlera Matthew Perry, který byl tou dobou v Londýně kvůli premiéře své hry na West Endu. Seriáloví Přátelé si ovšem vystačili i bez něj, Courteney Cox (51) a Matt LeBlanc (48) tedy určitě...

Představitelé Moniky Gellerové a Joyeho Tribbianiho se k sobě měli i mimo prostory podniku, venku se drželi v objetí a došlo i na polibek. O pusu na rozloučenou přitom nešlo, dvojice spolu posléze odcházela do víru velkoměsta.

LeBlanc ale už pro server Gossip Cop stačil poznamenat, že mezi ním a Couteney není nic víc a dál zůstávají pouze přáteli. Fanoušci legendárního sitcomu by si ale určitě přáli pravý opak. Přerodu z přátelství v lásku teoreticky nic nebrání... Cox koncem loňského roku odvolala zásnuby s muzikantem Johnnym McDaidem a LeBlanc se shodou okolností na začátku roku 2015 rozešel s kolegyní Andreou Anders.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám