Hlavní obsah
Článek

Už jsou to sice skoro tři týdny, co se vrátila z dovolené v Thajsku, ale trocha opálení jí ještě zbyla. A tak je Agáta Prachařová (38) předvedla v obřím dekoltu v topu, pod který si vzala oblíbenou vycpanou podprsenku. "Snažím se to ještě poslat lidem, to sluníčko," trochu parodovala Lucii Bílou (57).

Po Thajsku se jí trochu stýská, takže jsme se potkali v restauraci specializované na asijskou kuchyni. "Přesně tak, a já, když jsem přijela z Thajska, tak jsem se netěšila na knedlíky, ale dala jsem si rovnou sushi," svěřila.

"Hlavně by lidi měli vědět, že když za den snědí jednu chilli papričku, tak jim tělo samo pálí přebytečné kalorie. Takže teď mám takovou dietu, že se cpu chilli papričkami. Při té asijské kuchyni se to dá, takže se nemusím ládovat doma papričkami s tvarohem," dodala. "I když mohla bych je jíst jenom samotné. To je docela dobrý nápad. Asi to ode dneška zkusím," stane se možná průkopnicí nové diety Agáta.

Další výlet do teplých krajin zatím nemá Agáta v plánu. "Teď pendluju mezi Prahou a Pecí pod Sněžkou, protože mě to v Praze bez sněhu nebaví. Takže zatím další dovolenou k moři ne, ale na hory určitě," plánuje Prachařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám