Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Britney Spears (42) neuvěřitelně svědčí status svobodné single matky. Čas jinak patřící jejímu partnerovi zřejmě věnuje sama sobě a především pak své postavě. Jak jinak si vysvětlit, že Britney ve čtyřiatřiceti a více než půl roku od rozchodu s posledním přítelem Charliem Ebersolem vypadá nejlépe za poslední roky...

Fanoušci opěvují její kondici na sociálních sítích i na koncertech, kde ji vidí naživo v kostýmech, které nedovolují sebemenší nedostatek. Ty byste ovšem momentálně na popové princezně hledali marně. Figuru má stejně skvělou jako v osmnácti, kdy prorazila prvním hitem Baby One More Time.

Kdo nevěří, může se přesvědčit ve videu, kde Britney tančí k folkové písni nazvané S.O.B. od amerického zpěváka Nathaniela Rateliffa. Černobílými záběry, na nichž se vlní pouze v černých bikinách, potěšila v pondělí všechny své obdivovatele na Instagramu a my vám nyní přinášíme malou ochutnávku toho, co v něm můžete vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám