Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Azurově modré moře, bílý písek, romantické západy slunce a vysněný odpočinek. Přesně tak vypadaly první dny letošního roku pro zpěvačku Petru Janů (71), která stejně jako loni vyrazila s kamarády na Maledivy.

Příchod nového roku před odletem do vysněného ráje trávila Petra v Dubaji. A nebyla to žádná idylka. Posuďte sami.

„Poslední minuty loňského roku byly pro mě trošku adrenalinové. Po celodenním trmácení po městě a nákupech jsem se těšila, až v klidu spočinu u silvestrovské večeře, budu se kochat výhledem a čekat na úžasný ohňostroj. Místo toho jsme s kamarádkou koukaly na hotel, který přímo před našima očima vzplál rychlostí blesku, večeře se pochopitelně nekonala a s prázdnými žaludky jsme nakonec byly se stovkami dalších lidí z obchodního centra evakuovány,“ popisuje zpěvačka.

Ta obří ohňostroj na nejvyšší budově světa sledovala i s požárem blízkého hotelu z přilehlého obřího parkoviště. Další infarktový stav nastal v okamžiku, kdy nešlo nastartovat půjčené auto. „Šly na mě mrákoty, neměli jsme moc času do odletu. A vidina dovolené v oáze klidu se mi od minuty k minutě vzdalovala. Nakonec nám ale pomohli místní a baterku u auta se podařilo na poslední chvíli dobít a nastartovat,“ prohlašuje Petra, která už se tomu všemu dneska směje.

„Dovolenou jsem si užila se vším všudy. Jen se šnorchlem pod vodu jsem si stejně jako loni netroufla,“ dodala zpěvačka, která už je zase v jednom kole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám