Hlavní obsah
Článek

Nejznámější živoucí panenka Valeria Lukyanova (30) nafotila novou sérii snímků se svou kamarádkou Svetlanou. Ta pochází ze stejného města jako Valeria - ukrajinského Charkova a připomíná spíš její jednovaječné dvojče. Obě dívky s obsesí podobat se barbínám snímky pořídily v čínském městě Šen-Čen a s výsledkem byly natolik spokojené, že slíbily, že se sem kvůli focení ještě rozhodně vrátí.

Blond krajanky se oblékly do černých a bílých šatů, aby symbolizovaly síly jin a jang (temnotu a světlo). Na snímcích se objímají a mají k sobě hodně blízko, přesto prý chtěly poukázat na jejich blízký a něžný vztah, namísto lascivní erotiky. Na jiných snímcích prý s nimi pózuje i svalnatý muž jménem Denis, jenž je prý také Valeriiným kamarádem. Během příští návštěvy čínského města plánuje Lukyanova nafotit atletickou sérii a se Svetlanou i Denisem by ráda nafotila i něco pikantnějšího.

Lukyanova se natrvalo usídlila s manželem Dmitryjem Škrabovem v Moskvě, ale často pracuje i ve Spojených státech. Považuje se za striktní raw vegetariánku a aby si udržela svých 42 kilogramů, povětšinou dodržuje tekutou dietu.

Reklama

Další články

Načítám