Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žijeme v utkvělé představě, že královna krásy by měla být bez jediné chybičky. Adéla Rezková je ale zdárným příkladem toho, že drobné nedostatky nemusí být překážkou, ale někdy dokonce výhodou.

Během soustředění České Miss v Thajsku jsme si všimli, že dívka s číslem sedm nevyniká pouze kudrnatou rezavou hřívou, ale její rameno a další části těla pokrývá červená mapa. Této malformaci cév se lidově říká oheň. „Jsou to vystouplé žilky. Mám to od narození,” krčila rameny Adéla, když jsme se vyptávali na červenou mapu na její levé paži.

Adéla si na kožní anomálii zvanou Nevus Flammeus zvykla a nijak ji neomezuje. „V dětství se mi děti smály, později jsem s tím ale neměla vůbec žádný problém. Dokonce jsem nikdy neměla problém, že by mě kvůli tomu nevzali na nějakou přehlídku nebo focení. Většinou ani není nutné, abych si to zakrývala,” říká Adéla, která je příkladem pro ty, kteří se tímto trápí.

Přestože výdobytky moderní medicíny by si možná mohly s Adélinou kožní anomálií poradit, modelka o odstranění červené mapičky neuvažuje. „Neměla jsem nikdy potřebu to odstraňovat,” říká Adéla Rezková, která je spokojená taková, jaká je.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám