Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejsledovanější rodina amerického šoubyznysu prochází jednou metamorfózou za druhou. Kromě změny pohlaví Bruce Jennera v Caytlin se výrazně proměnila i Khloé Kardashian (39), která byla v minulosti oproti své slavnější sestře Kim upozaděna. Její tělesné křivky jsou teď sice výrazně atraktivnější, ale nešťastný módní nevkus má tato rodina v genech stejně jako oblá pozadí.

Khloé využila období, kdy Kim kvůli těhotenství přestala exhibovat, a po pravidelné dřině v posilovně se stala nejžhavějším exponátem slávychtivé rodinky. Její sexy fotky se setkaly s obdivem a dříve macatá Khloé si vyzkoušela, jaké je to být nejsledovanější Kardashiankou.

Díky výrazně zpevněnému tělu si může dovolit i outfity, do nichž by se dříve nenacpala, ale nevhodným výběrem oblečení potvrdila, že špatný vkus je u Kardashianek rodinným prokletím. Přilnavými šaty olivové barvy chtěla Khloé zdůraznit štíhlejší siluetu, ale naopak si přidala pár kil navíc. Lehounký materiál se navíc ukázal jako průsvitný, takže v modelu až ke kotníkům neplánovaně ukázala nohy, což nevytvářelo příliš estetický efekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám