Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký rapper Tyga (26) dělá všechno proto, aby dostal kopačky od své přítelkyně Kylie Jenner (26), pokud už se tak nestalo... Tyga skutečně poslední týden hodně riskuje. Nejdřív vyrazil s kamarády nevalné pověsti do jednoho striptýzového baru v Hollywoodu a o pár dní později se nechal načapat ve společnosti modelky Val Mercado (23) v podzemních garážích obchodního centra v Beverly Hills.

Podle některých zdrojů se dvojice už rozešla, ale tuto informaci Tyga ani Kylie, stejně jako nikdo z její rozvětvené rodiny, zatím nepotvrdil. Rapperova pondělní vycházka s Chrisem Brownem (násilnickým ex Rihanny), Scottem Disickem (neustále flámujícím ex Kourtney Kardashian, jehož neudržely doma ani jejich tři děti) a partnerem Khloé Kardashian basketbalistou Jamesem Hardenem byla prý pořádnou pánskou jízdou. Údajné pletky s půvabnou Mercado, která se nápadně podobá nejmladší ze sester slavného televizního klanu, už na Kylie nejspíš budou příliš...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám