Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí světa Rupert Murdoch (84) neztrácí drahocenný čas. Po pár měsících vztahu s bývalou topmodelkou Jerry Hall (59) přišla i žádost o ruku a košem rozhodně nedostal. Dvojice novinu oznámila prostřednictvím rubriky Narození, svatby a úmrtí v magazínu The Times, který patří jeho společnosti News Corporation. Učinili tak těsně před udílením filmových cen Zlatý glóbus, kde se také společně objevili poprvé jako snoubenci. S odhalením prstenu dělala Jerry trochu drahoty, ale ne moc dlouho...

Fotografové vzácný prsten s obrovským diamantem zvěčnili na modelčině levici před pár dny, kdy na Jerry narazili v Richmondu. Tam si budoucí manželé objednávali nový zahradní nábytek. Než jeho milá dojednala veškeré podrobnosti, Murdoch čekal v autě.

Spojením těchto dvou slavných osobností zanedlouho vznikne skutečně velká rodina. Dohromady mají totiž deset dětí. Hall si se svým exmanželem Mickem Jaggerem z Rolling Stones pořídila čtyři (dvě dcery a dva syny) a Murdoch s několika ženami dokonce šest potomků (čtyři dcery a dva syny).

Reklama

Další články

Načítám