Hlavní obsah
Článek

Nový romantický film s písničkami Michala Davida (63) Decibely lásky se v kinech objeví až v únoru, ale Super.cz přináší pár snímků z natáčení. A jsou hodně sexy. Dvě mladé herečky, Aneta Vrzalová a Betka Bartošová, se na nich představují jen v rajcovním prádélku.

Obě mladé herečky doposud získávaly ostruhy hlavně v muzikálech. Slovenku Betku Bartošovou objevil v Púchově Michal David, obsadil ji do muzikálu Kat Mydlář a ona od té doby hrála v řadě jeho muzikálů, nejnověji v Angelice, kde bude alternovat titulní roli. Aneta Vrzalová je z Moravy a hraje v muzikálu Děti ráje.

Obě herečky se kvůli rolím ve filmu Decibely lásky musely na chvíli vžít do úloh modelek, které fotí reklamní akci. A obě prokázaly, že se mají čím pochlubit a nemusí se stydět za fotky v prádle. Která se vám líbí více? Divoška Aneta, nebo romantická Betka?

Betka chce do budoucna zůstat u muzikálových rolí. „Vzhledem k mé povaze a lásce k čokoládě a k jídlu vůbec bych profesi modelky nikdy dělat nemohla,“ směje se.

To Aneta už má nějaké zkušenosti, ale z dětství. „Je to možná vtipné, ale jako malá holka jsem chodila na různé dětské přehlídky a byla jsem zaregistrovaná v několika modelingových agenturách. Zůstalo mi to z toho mnoho hezkých vzpomínek a zážitků," vyprávěla Aneta.

"Možná i proto bych ale kariéru modelky nechtěla. Byla jsem dost temperamentní dítě. Než chození po mole sem a tam, mě spíš bavilo chodit tancovat, zpívat a hrát divadlo v dramaťáku. Asi mi nestačilo jen předvádět něčí šaty, ale projevovat se sama za sebe. Proto jsem šla raději studovat herectví. A tak mě pobavilo, když jsem v Decibelech lásky dostala nabídku role modelky. Teď mě napadá, že vlastně průpravu na film Decibely lásky jsem absolvovala už jako šestiletá holka. Zkrátka kruh se asi uzavřel,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám