Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bloggerka Marie Doležalová (37) během StarDance o vztahu se svým tanečníkem Markem Zelinkou mlžila. Teď už ale nemá problém svěřit na kameru, jak to vlastně cítí. "Jsem zamilovaná, tedy jsme zamilovaní, a zatím nám to klape úžasně. Tak to ze začátku bývá. Doufám, že nám to vydrží," řekla Super.cz.

To podle nás znělo trochu moc skepticky. "Ne, to ne. Ale člověk už je v osmadvaceti takový, že se tomu nechce úplně poddat. Ale jsem přesvědčená, že tak skvělé, jaké je to teď, to bude napořád," míní Marie.

Je logické, že na rozdíl od doby, kdy nacvičovali StarDance, se pár vidí o něco méně. "To je jasné, protože předtím jsme spolu byli i jedenáct hodin denně. To už úplně nejde. Ale v něčem se to nezměnilo. Jako jsme při StarDance všechno rozebírali, tak to rozebíráme i teď. Jen teď každý pracujeme po svém," prozradila.

Pár už zažil i první odloučení, protože Marek odcestoval do zahraničí. "S kolegou odletěli se svým představením, které hrají v La Fabrice, do Alžíru. Je to pohybové představení, už jsem na něm byla třikrát. A tím, že je to nonverbální divadlo, mají pozvánky do různých zemí. Jezdí hodně po světě. Třeba mě někdy s sebou vezmou. Uvidíme," smála se Maruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám