Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle modelka rozhodně netruchlí proto, že její postava není kost a kůže, ale spíše krev a mléko. Naopak se díky tomu může Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (35) radovat ze zajímavých pracovních příležitostí. Známá česká modelka nedávno nafotila například prestižní reklamní kampaň pro světoznámou německou značku spodního prádla.

„Moc mě těší, že si tato značka vybrala v tak velké konkurenci modelek právě mě. Jsem ráda, že jsme navázali spolupráci dlouhodobějšího rázu a fotím pro ně pravidelně zhruba dvakrát do roka,” uvedla Sokolová.

Samotné focení probíhalo v Mnichově pod taktovkou fotografky Moniky Sedlmayr. Spíš než práce v modelingu Katku zaměstnávají jiné aktivity. Nedávno dotočila čínský seriál z prostředí druhé světové války a kromě toho ji čekají aktivity spojené s chodem jejího nadačního fondu AutTalk. „Plánujeme první setkání pro rodiny s autistickými dětmi v Milovicích,” uvádí konkrétně.

Modeling ale rozhodně nevěší na hřebíček. „Je v jednání dvouměsíční pracovní cesta do Miami, kde jsem dostala nabídku od modelingové agentury Elite Model Management Miami. V případě, že vše dopadne dobře a moje cesta bude potvrzena, měla bych odletět na únor a březen,” tetelí se Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám