Hlavní obsah
Článek

Vítězka StarDance si vyzkoušela novou profesi. Herečka a bloggerka Marie Doležalová (37) po boku herce a režiséra Vojty Kotka (36) moderovala svůj první přímý televizní přenos. A společně jim to nejen slušelo, ale také si na pódiu při předávání Cen české kritiky skvěle sedli.

"Jelikož má Vojta mnohem větší zkušenosti s přímými přenosy, tak mě psychicky držel. Scénář k moderování jsme si psali sami a už u toho jsme se docela hodně pobavili. Jsem zvědavá, jaké na nás budou kritiky a reakce, ale my jsme si to užili," svěřila po přenosu Super.cz.

Paradoxně se při své moderátorské premiéře cítila méně nervózní, než když by byla v publiku mezi nominovanými, kteří očekávají, zda nominaci promění. "Když už jste nominovaná a čekáte, jestli cenu dostanete, je nervozita větší. Zažila jsem to na Magnézii Liteře, a to jsem ani v publiku neseděla, protože jsem hrála představení," prozradila Marie, která tehdy cenu za svůj blog dostala.

"Bylo mi úplně špatně. Když už je člověk nominovaný, tak se cítí být tak blízko tomu, aby vyhrál, že už tam nechce nejít. To je jiný druh stresu. Při moderování se bojíte, abyste si na všechno vzpomněli, nepopletli to, dokázali zareagovat, protože je to přímý přenos, a tam to prostě jede. V tom jsem při StarDance hrozně obdivovala Marka Ebena s Terezou Kostkovou, jak to zvládali. A po téhle zkušenosti je obdivuju ještě víc, protože tahle profese je velký adrenalin," dodala.

Protože nasbírala zkušnosti v mnoha oborech, zajímalo nás, co by Marie zvolila, kdyby si měla vybrat jednu profesi a volila mezi herectvím, psaním, tancem a moderováním. "Pro mě je pořád nejjednodušší herectví, protože tomu se věnuju už deset let. Pořád to beru jako svoje jediné opravdové povolání. Ostatní jsou pro mne takové výlety do jiných sfér. Ale ty výlety mě hrozně baví, protože když člověk něco úplně neumí, má chvíli štěstí začátečníka. A to jsem já, mám pocit, měla i v tom psaní a tancování. A vlastně, vzhledem k tomu, že se nic nezkazilo, tak i v moderování přímého přenosu. Vždycky ráda aspoň chvilku dělám něco, co neumím, protože mám pocit, že se tím docela bystří mozek. Člověk potom nezakrní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám