Hlavní obsah
Článek

Loni neměla na chlapy moc štěstí, rozvedla se a žádný pan Božský se neobjevil. Česká Marilyn Monroe Miluška Bittnerová (46) si sice na nezájem mužů nestěžuje, ale... "Ale jak říká jeden můj kamarád: Základní chlap zatím není," svěřila Super.cz.

Což zřejmě znamená, že nějací vedlejší či doplňkoví by se našli. Co vlastně musí tito pánové, které si je herečka ochotná připustit aspoň na chvilku k tělu, splňovat? Miluška nám to vypočítala a posuďte sami, zda je, či není, náročná.

"Hlavně nesmí být nudný. Musí být čistotný. Bylo by fajn, kdyby nebyl moc zamindrákovaný, neříkám vůbec, protože takoví nejsou," svěřila. Doplňkoví muži tedy v jejím v životě existují, v médiích ani ve společnosti je ale nepředvádí.

"To vůbec ne. Myslím, že stačí, že to mám v pracovní náplni já. A nechtěla bych chlapa, který by strašně chtěl být vidět. Přijde mi to divné a nechlapské. Kluci, kteří jsou v šoubyznysu, samozřejmě musí. Ale ti, kdo do něj nepatří a pózují před fotoaparáty a kamerami, se mi nelíbí. Jsou divní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám