Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hitmakera Michala Davida (63) vídáme v poslední době spíš v roli producenta filmu Decibely lásky anebo autora muzikálu Angelika, který má před obnovenou premiérou. Co ale jeho vlastní tvorba a písničky, které by si napsal pro sebe, nerezignoval na ně?

"Poslední dobou jsem se nad tím zamýšlel, protože se mne ptali už i fanoušci. Tak asi letos udělám duetovou vánoční desku. Takže na tom budu přes rok pracovat, abych to měl někdy v září, v říjnu hotové, a v listopadu to bylo venku. Budou to duety s různými interpretkami," prozradil.

Dostali jsme se i k tématu, že Michal David na rozdíl od svých kolegů, porotců či koučů, spolupracoval i s finalisty hudebních talentových soutěží, z jejichž řad pocházejí i některé z krásek, které by se měly na desce objevit, i když výčet zpěvák zatím tají.

"Docela dost jsem spolupracoval s Ivannou Bagovou, odzpívala se mnou spoustu koncertů, i klasiku se symfonickým orchestrem. U těch televizních formátů je to bohužel tak, že spolu se soutěží skončí i zpěváci. Přibíráme je do muzikálů, protože jsou to kvalitní zpěváci, mladí a tvární, takže se s nimi dá pracovat. Je to dobré pro ně i pro nás, když omladíme soubor. Ale co se týče hvězdné kariéry, o níž si myslí, že je čeká, tak většinou spadnou na zadečky," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám