Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Útulná ložnice s rozměry podle vašich představ jen za 11 490 Kč, atraktivní obývací stěna s vnitřním osvětlením za 7 790 Kč nebo moderní kuchyňská linka ve 2 barevných provedeních za nevídaných 5 999 Kč. Kde najdete takové super ceny? Má je pro vás MT nábytek. A s nimi desítky dalších modelů se slevami od 25 až do 81 %!. Přesvědčte se o skvělé nabídce sami. Pozor, mimořádná akce končí už 3. února.

Potěšte celou rodinu. Se sedacím míčem za super cenu si užijete spoustu legrace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dá se na něm sedět, dá se po něm válet, dá se s ním i házet a jinak hrát. Řeč je o sedacím míči Fotbal L, který udělá radost nejen vašim potomkům. Obal z pevné ekokůže v mnoha barevných kombinacích v sobě ukrývá 100 litrů tvrzených polystyrenových kuliček, díky nimž zažijete na míči posezení jako na ničem jiném. U konkurence až 3x dražší! Dříve za 2 595 Kč.

Oblíbená multifunkční sedačka ve více než 750 variantách. Vyberete si z nich i vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opravdu šikovný kousek nábytku získáte, když si pořídíte rohovou sedačku Vanessa. Vyberete si čalounění v látce nebo ekokůži ze stovek barev a vzorů. Roh bude na vaše přání vpravo nebo vlevo. Několika rychlými pohyby uděláte ze sedačky postel. Do úložného prostoru naskládáte vše potřebné. Opřete se o naducané polštáře. A cena? Ta je exkluzivní! Dříve za 8 585 Kč.

Konec mačkání u nedělního oběda. Vychutnejte si s jídlem i dostatek prostoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celá rodina se pohodlně nají díky jídelní sestavě Kvido z bukového masivu. Sedět budete na bytelných židlích potažených látkou nebo ekokůží, jídlo naservírujete na dýhovanou desku stolu, kterou v případě potřeby rozšíříte o 30 centimetrů. Nábytek se zaručeně hodí i do vaší jídelny, na výběr totiž máte z 288 barevných kombinací dřeva a potahů. Super nabídka! Dříve za 12 097 Kč.

Dokáže manželská postel nahradit i skříň? Dokáže, a navíc je teď se skvělou slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ušetřete v ložnici spoustu místa díky šikovně vymyšlené manželské posteli Rebeka, nabízené ve 2 rozměrech. Kromě komfortního lůžka oceníte také objemné úložné prostory pod postelí a v jejích nohou. A co víc. Za jedny peníze dostanete i 2 noční stolky na kolečkách, které také zasunete dovnitř. Žijte moderně a chytře! Dříve za 7 045 Kč.

Ohromující zlevnění nábytku zničilo slevoměr! Využijte i vy zimního zmrazení cen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevoměr cen u MT nábytek klesl na neuvěřitelných mínus 81 %, nevydržel to a praskl. Následky exploze jsou rozsáhlé: Desítky modelů do každé místnosti vaší domácnosti, levnějších o stovky i tisíce korun. Udělejte si svůj domov hezčí a příjemnější, právě teď k tomu máte tu nejlepší příležitost. Konec akce 3. února!

Další články

Načítám