Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá Cindy Kimberly ze Španělska byla ještě donedávna dívkou, která si přivydělávala ke studiím hlídáním dětí v přepočtu za stokorunu na hodinu. Měla ale to štěstí, že na její fotografii na internetu náhodou narazil Justin Bieber (30), kterému uhranula její krása natolik, že sdílel její fotografii mezi svých 50 miliónů fanoušků na Instagramu s komentářem: „Bože můj, kdo je tohle!“ Trvalo jen pár hodin, než byla identita tajemné brunetky odhalena. Tak málo stačilo k tomu, aby se život krásné teenagerky od základů změnil...

Nejen že ji na sociálních sítích začalo sledovat téměř 700 tisíc lidí, ale i pracovní nabídky na sebe nenechaly dlouho čekat. Dívka se nedávno na sociální síti svěřila, že se od Bieberova pátrání po ní změnil její život v pohádku. Příští měsíc ji dokonce v Madridu čeká debut na přehlídkovém mole během tamního týdne módy. Přišly ale i další nabídky na nejrůznější focení.

„Když jsem si všimla, že se po mně Justin ptá, bylo to pro mě velmi emotivní, jelikož jsem jeho fanynkou už více než šest let. Zdálo se mi to celé jako pohádka. Kamarádka často vtipkovala, že budu jednou z holek, které Justin někdy osloví a já jí nevěřila. Úplně mi to změnilo život. Byla jsem v šoku a nevěděla, jak s tím naložit, ale teď už si zvykám,“ prozradila Cindy, kterou novináři překřtili na novou Irinu Shayk.

„Od té doby jsem dostala plno pracovních nabídek. Pořád mi někdo volá a něco nabízí, ale já se zaměřuji především na studia,“ dodala rozumně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám