Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzavá modelka a misska Romana Pavelková (40) se opět vrací do formy. Je tomu pět měsíců, co se stala šťastnou maminkou syna Maxe, ale už má téměř stejnou váhu jako před porodem.

„Stále mě dělí dvě kila od mé ideální váhy, což je 51 kilogramů, ale nijak se tím netrápím,“ prozradila Super.cz Pavelková.

Není divu, že už se opět vrhla do práce a nic jí nebrání v pózování na sexy snímcích. Naposledy se nechala zvěčnit pod taktovkou fotografa Filipa Matušinského a opět byla za kočku! Svou postavu samozřejmě nemá zadarmo.

„Začala jsem každý den dělat 100 dřepů, jednou týdně zajdu do fitka a sem tam na lymfatickou masáž na kliniku krásy v centru Prahy. Takže věřím, že i ty poslední kila budou brzy dole,“ dodala kráska, jež na fotkách předvedla nožky štíhlé jako laňka. Další snímky vznikly jako foto seriál pro módní časopis, kde Pavelková dokonce ozdobila titulní stranu.

Modelka se tak sice naplno věnuje mateřským povinnostem, ale pracovní nabídky rozhodně nenechává bez povšimnutí. „Práci určitě neodmítám. Prádlo, nebo plavky bych ještě asi fotit nechtěla, ale třeba za dva tři měsíce tomu bude jinak,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám