Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo by neznal amerického herce a komika Dannyho DeVita (71), ale mnozí už nevědí, že i jeho dcera Lucy se vydala stejnou cestou a rozhodně není žádná začátečnice. Má za sebou už třicítku nejrůznějších rolí ve filmech či seriálech, i když mnohdy jde jen o epizodní postavy. Dvaatřicetiletá herečka svého otce výškou ani podobou nezapře, co říkáte?

Na sympatickou dvojici jste mohli narazit ve čtvrtek odpoledne na Manhattanu, kde byli oba trochu zmrzlí, kalifornských veder se zkrátka momentálně v New Yorku nedočkají. Během procházky se potkali s kolemjdoucí herečkou Leslie Mann, která se hned jala o dvě hlavy menšího kolegu objímat.

Lucy je nejstarší ze tří dětí DeVita a jeho manželky Rhei Perlman. Má sestru Grace Fan (30) a bratra Jacoba Daniela (28). Její rodiče se několikrát objevili společně i před kamerou, například ve filmu Matilda, kde hráli Matildiny rodiče. Dvojice se brala v roce 1982, ale poznali se ještě o jedenáct let dřív. Bydlet spolu začali dva týdny po seznámení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám