Hlavní obsah
Článek

Dříve než se zpěvák R. Kelly (49) začal vyrovnávat s pubertou, proti své vůli získal první sexuální zkušenosti s lidmi, jež jeho rodiče považovali za přátele. O traumatu z dětství se rozhodl promluvit až s odstupem více než čtyř desítek let.

Když bylo budoucímu hudebnímu idolu osm let, vyhlídl si ho rodinný známý, který po něm požadoval uspokojení rukou za příslib finanční odměny. R. Kelly této nabídce sice odolal, ale pedofilní zvrhlík před ním obnažil svůj ztopořený penis, což jej poznamenalo.

Ještě větší drama mu způsobila žena, která využila momentu, když R. Kelly usnul u televize, a sexuálně jej zneužila. „Snažil jsem se ji ze sebe setřást, ale nepřestala, dokud nebyla uspokojená. Potom mi vyhrožovala, že pokud o tom někomu řeknu, zažiju peklo,“ zavzpomínal zpěvák na trauma z dětství.

Sexuální prokletí se mu však nevyhnulo ani v dospělosti. R. Kelly byl v roce 2002 zatčen na základě videa, na němž měl pohlavní styk s třináctiletou dívkou. Soud jej ovšem shledal nevinným, přestože byl kromě sexu s nezletilou osobou obviněn i z šíření dětské pornografie.

Reklama

Další články

Načítám