Hlavní obsah
Článek

Všichni to známe a je to pořád dokola! Stále omílané rady na hubnutí: „Jez méně a pořádně se hýbej.“ Co máme ale dělat, když nezabírají? Děláme něco špatně? Máme jíst ještě méně? Nebo sportovat jinak? V tom už nám obvykle nikdo moc neporadí a snadno se dostaneme do úzkých.

Pozor na zbytečné cukry!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O cukrech se v poslední době hodně mluví. Proč se jim bránit? Jednoduše proto, že právě cukry mohou ve většině případů za naši nadváhu a nepěkné špíčky. Pokud se ráno nacpeme třemi rohlíky, k obědu si dáme vrchovatý talíř špaget, nebo velkou porci pizzy a na večer se „dotáhneme“ kynutými knedlíky, nemůžeme se divit, že tloustneme. Vyměňte ranní rohlík za tvaroh s ovocem, k obědu si dejte pečené kuře se salátem z míchané zeleniny a olivového oleje a k večeři si pochutnejte na grilované rybě. Změna bude veliká a rychlá.

Sama to nedokážu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte slabou vůli, nemáte fantazii v kuchyni, nebo prostě potřebujete jednodušší a relativně rychlé řešení? Pak je v pořádku sáhnout po vhodném pomocníkovi ve formě konkrétní diety, nebo doplňku stravy. Oblíbenou metodou je proteinová dieta KetoDiet, která pomůže vašemu tělu se spalováním uložených tuků. Přirozeně a vcelku rychle, protože na ni je váš organismus připravený. Jen mu připravíte vhodné podmínky.

Řekněte ne krémům proti celulitidě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepříjemnou celulitidou trpí – no vážně – až 90 % žen! Všemožné krémy, gely, nebo vodičky nejsou většinou k ničemu a pravidelné cvičení pomáhá jen nepatrně. Díky proteinové dietě ale budou vaše stehna a boky opět krásnější. KetoDiet má pozitivní vliv v rámci léčby pomerančové kůže a nevhodného ukládání tuků.

Hlavně nemít hlad

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se, že budete mít s KetoDiet hlad? Takové obavy můžete rychle hodit za hlavu. 5 vyvážených proteinových jídel denně, obohacených o vitamíny, minerály i Omega-6 mastné kyseliny, vás spolehlivě zasytí a dodají všechny potřebné živiny. Polévky, omelety, snídaňové kaše, proteinové tyčinky, nebo nápoje v mnoha příchutích – výběr je opravdu široký.

A opravdu to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovou dietou KetoDiet úspěšně hubnou i známé osobnosti – Jitka Zelenková, Martin Dejdar, Jakub Smolík, Anna K., nebo herec Václav Kopta. A s výsledky jsou nadmíru spokojeni. „Netrpěl jsem panickými ataky z hladu, chtělo to jen ze začátku takzvaně zkrotit tygra. Ale zvládl jsem to a kila šla utěšeně dolů. Kontrolní krevní odběry po dvou měsících hubnutí s KetoDiet navíc ukázaly, že všechny sledované hodnoty mám nyní zcela v normě,“ pochvaluje si ketodietu Václav Kopta.

Další články

Načítám