Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Britská oběť jo-jo efektu, jejíž tělo čelí neuvěřitelným váhovým výkyvům, opět prožívá své tučné období. Chanelle Hayes (28) si sexy postavičku dlouho neudržela a vrátila se k proporcím vorvaně.

Během účasti v reality show Big Brother se Chanelle označovala za modelku. Za své tělo se v roce 2007 rozhodně nemusela stydět, ale po soutěži přišel nešťastný podnikatelský záměr v podobě cukrárny, který se velice nelichotivě projevil na jejím těle. Když v roce 2013 vyrazila na dovolenou na ostrov Tenerife, v bikinách vypadala jako špekáček.

Nelichotivé fotky Chanelle přiměly ke změně jídelníčku a své křivky dovedla k dokonalosti. V létě roku 2014 už v plavkách nevzbuzovala posměch a pózovala jako sexy kočička z Playboye. Lichotky si však příliš dlouho neužila.

Chanelle opět začala mlsat, a její tuková peřina je zpátky. Aktuální snímky ze Španělska jsou opravdu děsivým svědectvím toho, jak se z obdivované krásky může opět stát metráček. Na účastnici Big Brothera byl opravdu nehezký pohled, když na pláži rozvlnila své pneumatiky. Není však vyloučeno, že se opět vrátí k sexy postavičce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám