Hlavní obsah
Článek

Před dvěma lety svého času nejsledovanější herecký pár fanoušky překvapil svatbou, letos může přijít stejně nečekaný rozvod. Podle amerických médií manželská krize Brangeliny trvá už rok a je jen otázkou času, kdy veřejně potvrdí vzájemné odloučení.

Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) se ke svatbě odhodlali až poté, co už spolu vychovávali šest dětí. Vstup do manželství měl být symbolickým gestem vyjadřujícím jejich sounáležitost, ale zdá se, že brzy po sňatku se objevily problémy.

„Oba byli plně zaneprázdněni natáčením, charitativními projekty a péči o děti, takže jim na sebe zbývalo jen málo času. Brad došel k závěru, že ho Angelina neuznává jako rovnoprávného partnera, tak to vzdal,“ píše magazín In Touch, podle něhož herecké hvězdy řeší, jak bude výchova dětí probíhat po rozvodu.

Jolie ani Pitt se k informacím o jejich údajném rozchodu nevyjádřili, ale tím, že se v poslední době na společenských akcích objevují odděleně, zvěstem spíše nahrávají. Zatímco Brad Pitt přišel sám na udílení Zlatých glóbů, Angelina Jolie se bez manžela obešla na premiéře filmu Kung Fu Panda 3, kde fotografy šokovala svou vyhublou postavou. Jako pár společně naposledy pózovali počátkem listopadu na premiéře svého společného filmu U moře, který shodou okolností pojednává o partnerské krizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám