Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti muži, kteří se dívají na finále České Miss s vidinou toho, najít si novou partnerku, by si letos měli nechat zajít chuť. Osm z deseti dívek je totiž zadaných, což není zrovna nadějné skóre.

Zajímavé je, že finalistku číslo pět Nikolu Kováříkovou a soutěžící s číslem jedna Kristýnu Kubíčkovou přihlásili do soutěže právě jejich partneři. Ptali jsme se, jestli si náhodou pro sebe nekopou vlastní hrob a nejsou ohrožení 'missí nemocí'. „Držíme spolu a zatím je to super, on mě strašně podporuje,” řekla nejmladší z dívek Kristýna Kubíčková.

Dvě z deseti finalistek jsou ale přece jen nezadané. Pokusili jsme se z Dominiky Košťálové vypáčit, proč je stále sama. „Žiju hodně aktivně, což se dá těžko skloubit se vztahem,” vysvětluje a dodává: „Možná to bude tím, že mám dost vysoké nároky.”

"Já spíš čekám na to, jestli něco přijde. Nejsem ten typ člověka, který za každou cenu musí s někým být. Jsem taková trošku jiná osoba. Hodně cestuju a jsem aktivní a to každý chlap neskousne. Potřebuju někoho, kdo by uměl ten život žít se mnou,” objasňuje zase úspěšná blogerka Natálie Kotková (30).

Reklama

Další články

Načítám