Hlavní obsah
Článek

Před televizními kamerami i při moderování akcí musí být jako ze škatulky a svůj look má většinou vychytaný do posledního detailu. O to více si moderátorka Prásku a Snídaně s Novou Gabriela Partyšová (45) na své měsíční plavbě Karibikem užívala ležérní oblečení, pobíhání v plavkách i absenci make-upu.

„Během dovolené jsem s chutí a ráda dělala ty klasické ženské práce. Myla jsem nádobí, prala jsem prádlo, při vaření jsme se na lodi různě střídali. Trochu mi to evokovalo pionýrský tábor z dětství.  Základní suroviny jsme si vezli s sebou. Museli jsme šetřit vodou a při rozdělování jídla myslet na to, aby se dostalo na všechny,“ vzpomíná na svůj dovolenkový režim Partyšová.

Ta si užila relaxování, romantiku a z pouti po těch nejkrásnějších ostrovech Karibiku si přivezla i zážitky, které jí nikdy nikdo nevezme. „V jedné chudé vesnici na ostrově Saint Lucia koupil Dan tamním dětem zmrzlinu. Ty si ho zamilovaly a chtěly s ním okamžitě odjet do České republiky,“ usmívá se zaláskovaná moderátorka, která už je zase v plném pracovním zápřahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám