Hlavní obsah
Článek

Misska, modelka a sportovní reportérka Tereza Chlebovská (33) už dva roky chodí s obráncem české fotbalové reprezentace a bundesligového Hoffenheimu Pavlem Kadeřábkem. A jak se zdá, láska jim kvete i přesto, že Tereza musí za svým miláčkem dojíždět.

Hoffenheim je od Prahy vzdálený téměř šest hodin jízdy autem, což není nepřekonatelná vzdálenost. Chlebovskou spojuje s Kadeřábkem nejen láska ke sportu, ale i ke zvířatům. Oba dva často podnikají procházky do přírody, a tak si nedávno pořídili psího společníka.

Zlatý retrívr Dobby je teď doprovází na každém kroku. Kadeřábek byl nedávno s německým týmem na soustředění v Jihoafrické republice. Během přípravy na jarní část fotbalové sezóny na svou přítelkyni moc času neměl, ale teď si oba všechno vynahradili.

Na sociální síti se pochlubili společnou roztomilou fotkou s pejskem, která vypadala jako reklama na dokonalý pár. „Zase spolu všichni tři,“ okomentoval snímek zamilovaný fotbalista, jenž by se rád podíval i na fotbalové Euro ve Francii. S podporou krásné přítelkyně se mu snad na trávnících opět začne pořádně dařit.

Reklama

Další články

Načítám