Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nizozemská topmodelka Lara Stone odjela tento týden do Austrálie, kde ji ve středu v Sydney na známé Bondi Beach čekalo plážové focení pro australské vydání magazínu Vogue. Když se ovšem okolo ní zrovna netočil tým stylistů s fotografem, jen těžko by ji někdo tipoval na jednu z nejlépe placených modelek světa.

Dvaatřicetiletá maminka téměř tříletého syna Alfreda druhý den ráno vyrazila na nákupy do proslulé Oxford Street. Na paparazzi se sice usmívala, ale mnohem prospěšnější by pro ni bylo, kdyby se její typicky ženská aktivita obešla bez svědků. Tyto snímky totiž fantazírování o její přirozené éterické kráse zrovna neprospějí.

Bývalá manželka anglického komika Davida Walliamse s dokonalým přírodním poprsím, která v roce 2012 pózovala nahá pro kalendář Pirelli, jako by v poslední době zestárla nejméně o dekádu. Že by po rozvodu s Walliamsem nebyla až tak spokojená, jak si myslela, že bez něj bude?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám