Hlavní obsah
Článek

Herecký talent od přírody původem z ukrajinského Kyjeva Milla Jovovich (40) je opět v plném nasazení. Jen co dotočila závěrečné pokračování Resident Evilu s pořadovým číslem 6, které by mělo do kin přijít začátkem příštího roku, už má na programu další práci - v úterý ji čekalo focení na pláži v Malibu, kde čerstvá čtyřicátnice s uhrančivým pohledem zužitkovala své letité zkušenosti v modelingu.

Jovovich, jež začínala fotit už jako dvanáctiletá a v patnácti už excelovala ve snímku Návrat do Modré laguny, se předvedla ve dvou barevných variacích střihově téměř totožných dlouhých šatů bez přehnaného stylingu. Stačil pouze lehký make-up a mokrý efekt ve vlasech. Typicky letní počasí se ale nekonalo, statečná Milla se mohla ohřát pouze během přesunů z místa na místo a při přípravách správného světla a fotoaparátu. Ani tým s ní nedržel basu a raději se zahalil do teplých bund a šál.

Na dvojnásobnou maminku, která svému muži, režiséru Paulu W. S. Andersonovi, porodila druhou dcerku Dashiel Edan loni v dubnu, má Milla opět postavičku jako víno a při návratu do módních kampaní by rozhodně ostudu neudělala, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám