Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé a dlouholetí moderátorští kolegové Cat Deeley (39) a Patrick Kielty (44) nemohou být šťastnější, minulý týden se konečně rozrostli o prvního potomka. Oblíbená anglická herečka a moderátorka americké taneční soutěže So You Think You Can Dance sdílela skvělé zprávy o narození chlapečka na Twitteru v úterý, přestože dítko už je pár dní na světě. Rodiče se nejspíš vytouženého miminka, jehož jméno zatím neprozradili, nemohli nabažit...

„S potěšením oznamujeme, že se nám minulý týden narodil chlapeček. Všem se daří dobře. Nemůžeme být šťastnější... Trojka je opravdu kouzelné číslo!“ napsala Deeley na sociální síť, načež následovala smršť blahopřání od fanoušků.

Než se Deeley dala dohromady s Kieltym, v lásce se jí příliš nedařilo a všechny její vztahy po pár letech či měsících končily krachem. Bylo tomu tak s obchodníkem Markem Whelanem, hercem Jackem Hustonem i hercem Michaelem McMillianem ze seriálu True Blood: Pravá krev. Kieltyho si brala v září 2012, pro oba se jedná o prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám