Hlavní obsah
Článek

Desítka finalistek České Miss je letos složená z velmi slušných dívek. Když jsme pro vás zjišťovali, jestli tělo některé z nich zdobí tetování či piercing, pozitivní odpovědi jsme se dočkali jen u Šárky Zdvořilé, která působí ze všech dívek jako ta nejslušnější. „Jsem možná taková hodná rebelka,” smála se rodačka z Broumova, která aktuálně bydlí v Orlové–Lutyni.

Šárka má na zátylku vytetovanou ležatou osmičku, znak nekonečna. „Moje tetování pro mě má strašně velký význam z duchovního hlediska. Nekonečno vnímám jako symbol reinkarnace. Vnímám náš svět jako bublinu v moři dalších bublin,” vysvětluje Šárka, která nám odhalila kérku během natáčení medailonku na soukromém ostrově Koh Samae San.

Šárčino první tetování prý vůbec nebolelo. „Občas to štíplo, ale vůbec to nebyla nesnesitelná bolest, ba naopak. Bylo to příjemné a málem jsem u toho usnula,” směje se Zdvořilá, která by ráda další tetování. Vzhledem ke svému povolání modelky a aktuálnímu působení v jediné národní soutěži krásy si ale na návštěvu tetovacího salonu bude muset prozatím nechat zajít chuť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám