Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale překvápko! Když na konci roku Lucie Borhyová (45) potvrdila rozchod s Michalem Hrdličkou, fanoušci moderátorky televize Nova to brali jako osobní tragédii. Sporťák byl vnímaný jako zrádce, tuplem poté, co naznačil, že Lucku opustil, protože to s ní prý dál nešlo. Přesto se ale podle fotek z jeho sociální sítě zdálo, že funguje jako skvělý táta. Borhyová se však rozhodla jít kvůli společné dceři k soudu! Hlasujte v anketě na konci článku.

Informaci o tom přinesl Pavel Novotný (43), o kterém se v zákulisí šušká, že je Hrdličkovým kumpánem. „Lucce soud pro Prahu 8 krátce po rozchodu v prosinci zcela správně nevyhověl s plnou péčí,“ tvrdil.

Jeho slova by leckdo nemusel brát vážně, Super.cz se ale podařilo zkontaktovat blízkého kamaráda Hrdličky, který to potvrdil. „Lucie podala žádost o předběžné opatření s tím, aby jí dcera byla svěřena do péče. Soud ale její žádosti nevyhověl. Michal chce péči střídavou a tak se o tom bude muset rozhodnout v klasickém líčení,“ tvrdí přítel Michala.

Oba si prý najali špičkové právníky, kteří mají plné ruce práce s tím, aby co nejvíc vyhověli požadavkům svých proslavených klientů.

Komu podle vás soud přiřkne dceru Lucie a Michala?
Lucii
70,5 %
Michalovi
2,6 %
Pro dítě je nejlepší střídavá péče
26,9 %
Celkem hlasovalo 102753 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám