Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Eliška Bučková vrátila z focení kalendáře s Jakubem Ludvíkem v Amazonii, prosákla do médií informace, že by se snad Česká Miss 2008 měla sblížit s nejznámějším českým rybářem Jakubem Vágnerem (42). Když jsme se s modelkou setkali na zkoušce modelů před přehlídkou Natali Ruden, na toto téma jsme se jí nemohli nezeptat. Eliščina odpověď na to, jestli si u největší řeky na světě našla partnera, byla hodně nekonkrétní.

„V exotice jsem si nenašla nového přítele,” zprvu odmítla a jedním dechem uvedla řetězec frází, které celebrity rády používají: „Na toto téma bych se nechtěla vyjadřovat. Jsou věci, které si nechávám sama pro sebe. Nebudu komentovat svůj osobní život, nechci poskytovat žádné interview.”

Nenechali jsme se ale, a zeptali se alespoň na to, jestli je Bučková aktuálně spokojená. „Jsem spokojená a moc šťastná,” řekla. Z indicií, které doposud Bučková podala, by se mohlo zdát, že s Jakubem Vágnerem nechodí. Pak nás ale modelka překvapila informací, že se opět chystá do země, kterou Vágner hojně navštěvuje.

„Mám v plánu letos hodně cestovat. V létě bych se chtěla vrátit do Amazonie a procestovat místa, kde jsem nebyla. Do této části země jsem se zamilovala, nikdy jsem nezažila hezčí místo v zahraničí. Uchvátila mě ta svoboda, že člověk tráví čas bez telefonu, bez komunikace se světem, ve kterém žijeme,” říká Eliška Bučková.

Jak to tedy je mezi modelkou a známým rybářem, ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám