Hlavní obsah
Článek

Zní to neuvěřitelně, ale korunku krásy jí jako první Vicemiss České republiky nasadili před dvaceti lety. Iva Kubelková (46) ale rozhodně nepatří do starého železa. Naopak tato maminka dvou dcer vypadá v současnosti snad ještě lépe než v dobách, kdy se stala druhou nejkrásnější Češkou. Zásluhu na tom má možná právě skutečnost, že je dvojnásobnou maminkou.

„Po dětech jsem se zformovala. Mám pocit, že už po prvním dítěti jsem měla postavu lepší než před těhotenstvím. Možná za to může skutečnost, že jsem obě děti skoro dva roky kojila,” prozrazuje své kouzlo Iva.

Zajímavé je, že Kubelková nedělá soustavně žádný sport, na běhání ji neužije a v posilovně ji jen tak nepotkáte. To ale neznamená, že by byla lenoch. „Naše rodina je ale velmi aktivní. Sporty sice děláme rekreačně, ale s nadšením. Když jsme třeba byli s partnerem bez dětí loni v Řecku na dovolené, tak jsme si klidně vyšlápli na Olymp,” říká sympatická kráska. Modelka a moderátorka považuje pobyt v posilovně za ztrátu času a místo toho raději tráví čas se svými dětmi. „Vždycky jsem se snažila spojit pohyb s tím, co mě baví,” říká Kubelková.

O tom, že má Iva postavičku stále jako lusk, jsme se na vlastní oči přesvědčili během soustředění České Miss, kde kráska plní úlohu ambasadorky. Byli jsme u toho, když moderátorka fotila propagační fotky soutěže na pláži na ostrově Phuket a nebyli jsme jediní, komu při pohledu na její skvěle tvarované dlouhé nohy padala brada. „U mě to není otázka cvičení ani jídla, ale je to otázka genetická,” říká Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám