Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) si po vzoru svého bývalého Justina Biebera v poslední době užila pár nezávazných románků, mezi něž patřil i Niall Horan z kapely One Direction. S ním se ještě v prosinci líbala na jednom večírku. O pouhý měsíc později už se ale vede za ruku s někým úplně jiným a kupodivu zcela neznámým. Novinářům se ovšem podařilo vypátrat, kdo je pohledný mladík, se kterým se Selena držela za ruku, když opouštěli hotel v Beverly Hills.

Jedná se o obchodního manažera módní společnosti Onia Samuela Krosta, s nímž byla herečka a zpěvačka poprvé spatřena na večeři už v listopadu. Sám sice slavný není, ale má několik přátel mezi modelkami. Seznámit je měla společná kamarádka Gigi Hadid. Podle zdroje z okolí chodí na večeře s partou přátel, kde se chovají jako pár. Ve čtvrtek navštívili noční klub 1 Oak ve West Hollywoodu a v pátek povečeřeli v podniku Saddle Peak Lodge v Malibu.

Snad bude mít Gomez rozum a až se Justin Bieber nabaží modelky Hailey Baldwin a bude se opět chtít ohřát v náruči své dávné lásky, nedostane od Seleny už další šanci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám