Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejobdivovanějších hereček 90. let Winona Ryder, na jejíž kariéře se negativně podepsala aféra z roku 2001, kdy kradla v obchodě, byla hvězdným hostem akce pořádané módním návrhářem Marcem Jacobsem. Společenská událost s názvem Velvet Noir Launch se konala v pondělí večer v New Yorku a herečka, známá z filmů Tima Burtona Beetlejuice či Střihoruký Edward, doslova zazářila v jednoduchých ‚malých černých‘...

Pořadatel večírku Jacobs si pochopitelně nenechal ujít příležitost se s držitelkou Zlatého glóbu za snímek Věk nevinnosti a několika nominací na Oscara vyfotit. Stejně tak její méně slavné kolegyně Juno Temple, Sandra Bernhard a Emily Tremaine. Ryder na akci nemohla chybět, je totiž tváří nejnovější kolekce Marca Jacobse.

O herečku se v době její největší slávy hodně zajímal bulvár. Nejdříve to bylo díky jejímu vztahu s Johnnym Deppem, s nímž byla i tři roky zasnoubená. Po rozchodu s ním strávila tři roky se zpěvákem kapely Soul Asylum Davem Pirnerem a dva roky ještě s Mattem Damonem, s nímž se rozešla v roce 2000.

O rok později však přišel i kariérní sešup. Ryder byla zatčena v obchodě Saks Fifth v Beverly Hills, odkud si bez placení chtěla odnést značkové oblečení a doplňky za 5 500 dolarů. Tou dobou měla navíc potíže s užíváním drog a mnoha léků na uklidnění. Trpěla zároveň silnými depresemi.

Nyní už se ale zdá být Winona v nejlepší kondici, loni se objevila například v životopisném dramatu Experimenter či seriálu Najděte mi hrdinu. V letošním roce by mělo být dokončeno dlouho očekávané pokračování fantasy komedie Beetlejuice, přičemž i dvojku by měl režírovat Tim Burton a Winona zde nemůže chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám