Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a zpěvák Martin Písařík je velkým milovníkem slabšího pohlaví. Dívky se na něj ve společnosti slétávají jako vosy na bonbón a zadaný Písařík si jejich přízeň pokaždé náležitě vychutnává, byť po hojně propírané aféře s barmankou seká dobrotu a věnuje se rodině.

Tentokrát bude Písařík obdivován puberťačkami. Zasedne totiž v porotě už sedmadvacátého ročníku soutěže pro třináctileté až patnáctileté dívky Dívka roku, která se koná v Jičíně.

„Jsem rád v ženské společnosti, i když tohle jsou ještě holčičky, ale při téhle soutěži mě baví sledovat, jak bojují o přízeň poroty, jak se snaží a makají na sobě. Být porotcem je hodně náročné, musíte být samozřejmě objektivní, posuzovat vzhled i inteligenci. A také jim fandit. Proto se rád téhle akce účastním,“ prozradil Písařík.

Soutěže se kdysi zúčastnila i současná patronka Dívky roku, Česká Miss 2013 a moderátorka Gabriela Kratochvílová. Ta tehdy skončila na druhém místě.

„Bylo to v roce 2003. Byla jsem ještě takové stydlivé blonďaté kuřátko s dlouhými vlasy, které cvičilo aerobik. Sice jsem nevyhrála, ale i druhé místo bylo krásné. Navíc jsem získala zkušenosti, ztratila ostych a nabyla sebevědomí, což mi možná pomohlo i o deset let později, kdy jsem se stala Českou Miss. Teď jako patronka pomáhám těm mladým děvčatům, aby i ony se při soutěži neztratily a něčemu se i přiučily. Je to takový první krůček na jejich další cestě,“ míní.

V porotě zasednou také Václav Upír Krejčí, pro něhož to bude „soudcovská“ premiéra, ostřílený porotce Vlastimil Harapes, Jitka Boho nebo Iveta Vítová.

Reklama

Další články

Načítám