Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) je pyšná na svého manžela Ondřeje Novotného. I když je ve společnosti už hodně dlouho nikdo neviděl a mluvilo se o krizi manželství, opak je pravdou. Prý vše klape skvěle, jen kvůli časovému vytížení už spolu na večírky nevyráží.

"Ondřej má nový pořad, sportovní talk show, komentuje sport na různých televizních stanicích, pracuje v pojišťovně, je to muž mnoha oborů, profesí. Oba jsme hodně vytížení, ale je u nás vše v pořádku," usmívá se Renata, která by se také do budoucna chtěla věnovat moderování, za sebou už pár zkušeností má.

"Nedávno jsem zase něco moderovala a možná do budoucna bych tímto směrem chtěla jít. Uvidíme. Skláním se před moderátory, nemůže to dělat každý, je to těžké řemeslo," vysvětluje.

Modeling v zahraničí ale pomalu odstřihává. "Začínám si uvědomovat, že je na čase se stáhnout a budovat něco tady. Pořád jezdím po Evropě, jezdím na přímé práce, ale dlouhodobé výjezdy chci omezit. Jsem vdaná, mám tady manžela, chtěla bych žít trochu normálnější život a ne být takhle rozlítaná. A do budoucna bychom samozřejmě rádi založili rodinu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám