Hlavní obsah
Článek

Vyjma dvou dívek jsou všechny finalistky České Miss zadané, jedna z nich ale svým vztahem vyniká. Adéla Rezková totiž chodí s mužem, který je o téměř třicet let starší. Jejím partnerem je svobodný a bezdětný slovenský podnikatel Luboš Ďurina, který vlastní reklamní agenturu.

Jediná zrzka z deseti finalistek dvanáctého ročníku soutěže je smířená s tím, že každý její vztah se starším partnerem nemusí pochopit. „Lidé v mém okolí byli v šoku, protože do té doby jsem chodila s kluky v mém věku. Proto to ode mě nikdo nečekal. Ať si každý říká, co chce,” krčí rameny Adéla a dodává: „Já sama znám několik holek, které mají starší partnery. Sama jsem je příliš nechápala, a proto asi dokážu pochopit, když se najde někdo, kdo nerozumí zase mně.”

Vztah se starším mužem si ale nemůže vynachválit. „Myslím si, že většina kluků, mých vrstevníků, by nechápala mou práci. Já ve svém partnerovi našla člověka, který mě ale naprosto respektuje,” říká.

Adéla chodí s o generaci starším partnerem už více jak dva roky, zatím se ale neschyluje k tomu, že by posunuli vztah na další úroveň. „Na zasnoubení teď určitě není vhodná doba, protože je pro mě prvořadá Česká Miss. Musím se věnovat soutěži a počkat, jak všechno dopadne.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám